U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NIEUWS


 2018/10/21

Uitslag 8e onderlinge wedstrijd en einduitslag.

Meer informatie


 

2018/09/20

Uitslag 7e onderlinge wedstrijd.

Meer informatie


 

2018/08/23

Uitnodiging Kermisprinses & Bugerprinsschieten

Meer informatie


2018/06/10

Vrije Koning 2018 werd geschoten op 10 juni.

Leer hier verder..

JAN SOONTIëNS NIEUWE VRIJ KONING

Op de 2e zondag na Pinksteren als er geen Koningschieten is, wordt een schietwedstrijd met als titel Vrij-Koning gehouden voor alle gildeleden. Dit is een wedstrijd waar geen verplichtingen aan vast zitten, zodat iedereen daaraan vrij kan deelnemen.

Op deze zondag waren 13 inschrijvingen van leden binnen gekomen, die daarna in twee groepen in de voorronde gingen schieten. De winnaar van elke groep plus de schutter vóór en na de winnaar gingen naar de finale.

De schutters die in de finale uitkwamen waren: Jan van den Boomen, Ton Egbers, Jan Soontiëns, Ben Intven, Albert Janssen en Hans van Raak.

Ondanks de regen werd er toch goed geschoten . Ton Egbers was het die ten slotte het grootste stuk van de vogel naar beneden haalde, maar er bleef toch nog een stukje hangen. Jan Soontiëns was de volgende schutter. Die haalde bij het 39e schot, waarvan 32 raak,  het laatste stukje van de vogel naar beneden, zodat Jan voor twee jaar de naam van Vrij-Koning van ons gilde mag dragen.

Omdat de Heer Breeveld wegens ziekte niet aanwezig kon zijn, werd er besloten dat voortaan de Vrij-Koning van de afgelopen periode de wisselprijs zal overhandigen aan de nieuwe Vrij-Koning.

Trees Egbers reikte nu nog de ‘Henk-Breeveld-Wisseltrofee’ aan de Jan Soontiëns uit. Hierna reikte de hoofdman het bloemenboeket aan Jan uit daar zijn echtgenote nog niet aanwezig was. Na deze hulde was er nog een BBQ voor de leden welke meegeschoten hadden met partner onder het genot van een drankje.

Ondanks een regenachtige middag toch een gezellige middag!