U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NIEUWS 


SCHUTTERS:  Agenda winter schietcompetitie toegevoegd

Meer info 


Voorpagina aangepast met de nieuwe Koning 2021


De uitslag van de onderlinge wedstrijd is aangepast t/m 15 sept.

Meer informatie


Uitslag van de onderlingen wedstrijd op 21 juli is toegevoegd.

Meer informatie


Kermisprinsesschieten voor 2021 is toegevoegd aan de voorpagina.


 

 

 

UITNODIGING KERMISPRINSES-/KERMISPRINSSCHIETEN 2022

-- GRATIS  SCHIETCLINIC  KRUISBOOG --

Sint-Jorisgilde Bladel

Traditiegetrouw wordt zaterdag vóór de kermis van Bladel het kruisboogschieten voor vrouwen gehouden met als inzet de titel van Kermisprinses. Alle vrouwen vanaf 18 jaar, ook die geen lid zijn van de Guld en in kerndorp Bladel wonen, kunnen  op zaterdag 27 augustus daaraan meedoen. Intussen is voor alle mannen vanaf 18 jaar (geen gildeleden) de mogelijkheid om de kermisprinstitel va Bladel te behalen.   Je hoeft niet vooraf in te schrijven. Het begint om 13.30 uur op het schietterrein ‘Schuttersoord’ van het Sint-Jorisgilde van Bladel aan de Leemskuilen te Bladel.

Om je kansen te vergroten kun je op woensdagavond 24 augustus vooraf aan de kermis deelnemen aan de gratis schietclinic voor de kruisboog. Die clinic is van 19 tot 20 uur op het schietterrein. Onder deskundige begeleiding leer je de fijne kneepjes kennen en verhoog je je kansen om als ‘Kermisprinses/kermisprins 2022’  het laatste stukje van de veelkleurige vogel omlaag te halen. Een uitdaging voor elke vriendenclub!

De winnaars van 2021 zullen het eerste schot lossen, waarna de echte strijd kan beginnen. Een feestelijker begin van Bladel kermis is niet denkbaar!

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?