U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NIEUWS 


Uitnodiging schietwedstrijd op hemelvaartsdag is toegevoegd


De datums voor het rikken deze winter zijn toegevoegd

klik voor meer info


 Een verslag en de winnaars van de onderlinge wedstrijd 2023 is hier te vinden.

klik voor meer info


 


 


 

 

 

 

 

Anna Antonis-Janecka Kermisprinses en Dré Geerts Kermisprins Bladel 2022

 

‘Kermisprinses’. Voor het vierde jaar kunnen mannen uit Bladel tijdens dit aloude festijn ook de strijd aangaan om ‘Kermisprins’ te worden! 

BLADEL - Na ontvangst van de deelnemers, het inschrijven en loten voor de volgorde, het drinken van een kopje koffie/ thee met een stukje cake, hield hoofdman Ton Egbers een welkomsttoespraakje. Hij nodigde hierbij ook de Kermisprinses en Kermisprins van 2021 uit en overhandigde hen een mooie oorkonde als herinnering.

Hierna vond tegelijkertijd het schieten voor Prinses en Prins plaats.
Er waren 8 dames die om de titel streden. Na 11 rondes werd besloten om verder te gaan met afkampen. Het zou anders veel te lang gaan duren, er hingen nog twee hele kleine stukjes. Degene die miste viel dan af. Uiteindelijk ging de strijd met twee dames verder: Anouk van de Wiel en Anna Antonis-Janecka. In de 18e ronde was het Anna die niet miste en zo Kermisprinses 2022 werd. Zij was ook in 2021 Kermisprinses. Bij de heren ging het veel sneller. In de vierde ronde, na 20 rake treffers, was het Dré Geerts die met het 21e schot de vogel naar beneden haalde en zo Kermisprins 2022 werd.

Na felicitaties, een toespraak van de Hoofdman met uitreiking van de wisseltrofee en proosten met brandewijn met suiker, bleef men nog een tijd gezellig bij elkaar. Het was een zeer geslaagd toernooi met goed weer!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?