U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NIEUWS 


De datums voor het rikken deze winter zijn toegevoegd

klik voor meer info


 Een verslag en de winnaars van de onderlinge wedstrijd 2023 is hier te vinden.

klik voor meer info


 


 


 

 

 

 

 

KOFFERBAKVERKOOP SINT-JORISGILDE BLADEL

Hoe werkt het?

De kofferbakverkoop in Bladel is een gemoedelijke markt met 1000 en 1 verzamelingen, hebbe-dingentjes voor een habbekrats, prullaria, verzamelingen, postzegels, kitsch, snuisterijen, curiosa, hebbedingetjes, antiek, kunst-op-zolder, grabbelton, vinylplaten, collector-items, boeken, kaarten, enveloptrekken, kunstkraam, huisnijverheid, kunstnijverheid, posters, kunst, enz., enz., enz…

Omdat iedere deelnemer weer wat anders aan te bieden heeft, wordt het een gezellige, vrolijke, interessante markt, waar van alles te vinden zal zijn. 

Alle deelnemende verkopers brengen hun waren aan de man vanuit hun eigen ‘winkeltje’, ingericht rond hun eigen auto, bus of aanhanger. Hoe u uw winkel inricht, mag u zelf weten. Bijvoorbeeld door alles uit te stallen op een zeil of op een tafel gemaakt van meegebrachte schragen en planken. Door de organisatie worden geen marktkramen geplaatst. Iedere deelnemer krijgt een ruime plek aangewezen. In en bij het gildehuis kunt ook u terecht voor een hapje en een drankje. En natuurlijk zijn er toiletten voor een sanitaire stop. 

Bezoekers

De entree is voor eenieder gratis. Parkeren is ook gratis.. 

Openingstijden voor het publiek: tussen 10.00 en 15.00 uur.

 

Deelnemende verkopers

Tarieven

Bolderkar (voor kinderen)        € 2,--

Personenauto:                            € 10,--

Caddy/SUV/minibus:                € 12,--

Bestelbus:                                   € 15,--

Aanhanger met enkele as        €  5,-- extra

Aanhanger met dubbele as:    € 7,50 extra

Betaalinstructie

€  ..  overmaken op banknummer  NL22 RABO 0136 2022 09   St.jorisgilde Bladel o.v.v. kofferbak & achternaam. Pas na betaling wordt u ingeschreven!

 

Standplaatsgrootte

Bij het opstellen sluiten de deelnemers op aanwijzingen van de organisatie ‘kop-staart’ aan, met een kleine tussenruimte tussen de voertuigen. De ruimte waarop u uw handel kunt inrichten is de lengte van uw voertuig plus ca één meter, diepte ca. 5 meter (inclusief voertuig).

 

Plaatsing

De plaatsing is op volgorde van binnenrijden. Wilt u naast elkaar staan?: kom dan gelijktijdig bij de ingang en geef het tijdig aan (zowel bij de inschrijving, als bij het gezamenlijk oprijden van het terrein).

Tijden

Deelnemers melden zich bij de ingang van de markt tussen 8:30 en  9.30 uur.

Het opbreken en vertrekken kan niet eerder dan 15.00 uur.

Het terrein is voor het publiek open tussen 10.00 en 15.00 uur.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?