U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NIEUWS 


Uitnodiging schietwedstrijd op hemelvaartsdag is toegevoegd


De datums voor het rikken deze winter zijn toegevoegd

klik voor meer info


 Een verslag en de winnaars van de onderlinge wedstrijd 2023 is hier te vinden.

klik voor meer info


 


 


 

 

 

 

 

KOFFERBAKVERKOOP SINT-JORISGILDE BLADEL

Reglement kofferbakverkoop Sint-Jorisgilde Bladel 2022

 1. Uw reserveringsnummer geeft één keer toegang met uw voertuig tot de gehuurde standplaats.
 2. Deelnemers dienen zich op deze dag tussen   9.00 en 9.30 uur te melden bij de ingang van het terrein. Deelnemers dienen van 10.00 uur tot de sluiting om 15.00 uur aanwezig te zijn. Dat is één van de uitgangspunten van de kofferbakverkoop: je staat er met z’n allen tot het einde van de markt. 
 3. Toewijzing en indeling van de standplaatsen worden op de dag zelf bepaald door de organisatie op volgorde van binnenkomst. We hebben geen vaste indeling van plaatsen. Wilt u graag naast elkaar staan, rijdt dan achter elkaar het terrein op en geef het duidelijk aan! 
 4. Voertuigen (en aanhangers) worden op eigen risico van de eigenaar geparkeerd.
 5. Deelnemers mogen uitsluitend tweedehands gebruikte huishoudelijke goederen en/of ambachtelijke artikelen e.d. verkopen. Het verkopen van etenswaren, drank, auto’s, bedrijfsmatige handel en grootschalige verkoop van partijgoederen is niet toegestaan.
 6. Het bijhalen en/of nabrengen van goederen en bevoorrading van buitenaf is niet toegestaan.
 7. In verband met de veiligheid van de bezoekers mag er na 10 uur niet meer op het terrein worden gereden, tenzij dat gebeurt op aanwijzing door en onder begeleiding van de organisator. Het is te onveilig zolang er nog bezoekers, waaronder kinderen, rondlopen. 
 8. Het tussentijds en vóór de sluiting verlaten van het gildeterrein met uw voertuig is niet toegestaan. Als organisatie proberen wij deze dag voor alle deelnemers en alle bezoekers zo gemoedelijk en gezellig mogelijk te laten verlopen. Als deelnemers eerder vertrekken geeft dat onrust en doet dat afbreuk aan de opzet van deze kofferverkoop.
 9. Na 15.00 uur, en niet eerder, mag men beginnen met inpakken. Ieder dient zijn/haar standplaats schoon achter te laten en de niet verkochte artikelen weer mee te nemen en dus NIET in of bij afvalbakken e.d. achter te laten. Hier wordt streng op gecontroleerd. Bij het niet naleven hiervan bent u in de toekomst niet meer welkom op onze markt.
 10. Het maken van reclame of propaganda  of het verspreiden of etaleren van reclamemateriaal op of rond het terrein is verboden.
 11. De verkopers zijn ten allen tijden volledig aansprakelijk voor hun handelen. Bij geconstateerde overtreding(en) kan de organisatie het wettelijk gezag inschakelen.
 12. Deelname aan de `Kofferbakverkoop Sint-Jorisgilde Bladel` is geheel voor eigen risico. De organisatie en alle betrokken partijen zijn op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor de gevolgen van weersomstandigheden, diefstal, verlies, lichamelijk letsel of wat voor schade in welke vorm dan ook.
 13. Bij alle gevallen of discussies waar dit reglement niet in voorziet, doet de organisatie een bindende uitspraak.
 14. Uw e-mailadres wordt enkel en alleen gebruikt om u verder te informeren over de `Kofferbakverkoop Sint-Jorisgilde Bladel`. Wij gebruiken uw gegevens nooit voor iets anders en zullen deze gegevens ook nooit aan derden beschikbaar stellen.
 15. Na aanmelden en betaling ontvangt u per e-mail een reserveringsnummer. U bent pas verzekerd van een plaats na de betaling! 
 16. Mocht u uiterlijk twee weken vóór  de kofferbakverkoop afzeggen en vooruit betaald hebben, dan boeken wij het volledige bedrag terug. Bij later afzeggen vervalt uw inschrijfgeld. Afzeggen kunt u door een e-mail te sturen naar kofferbak@gildestjoris.nl                           .

 

 

 

 

                                                                

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?